Mondkapjes

ACTIE!! 50 stuks ! Zwarte wegwerp mondkapjes. Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van grote aantallen dan zit u goed, want wij leveren deze even snel als kleine aantallen!

Lees meer

ACTIE!! | Zwarte mondkapjes 50 stuks per doos
€9,95 €6,10 Excl. btw
€6,10 Incl. btw

ACTIE!! 50 stuks ! Blauwe wegwerp mondkapjes. Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van grote aantallen dan zit u goed, want wij leveren deze even snel als kleine aantallen! Nu voor een zeer voordelige prijs bij een minimale afname van 10 partijen

Lees meer

ACTIE!! | Mondkapjes 50 stuks per doos
€9,95 €5,50 Excl. btw
€6,66 Incl. btw

Chirurgische mondmaskers van het type IIR, verpakt in een doos van 50 stuks. Ruim op voorraad, dus snel geleverd.

Lees meer

Medische mondkapjes 50 stuks
€9,95 €5,99 Excl. btw
€7,25 Incl. btw

Mondkapjes

De mondkapjes hebben tegen onze wil tijdens de coronaperiode een grote opmars gemaakt. Een mondmaskers is een essentieel product bij het verminderen van virusverspreiding. Niet voor niets is het mondkapje al langer ondenkbaar in de medische zorgverlening. Mondkapjes dienen zowel de neus als mond af te sluiten, om te voorkomen dat bacteriën en virussen verspreid worden. Als je niest, hoest of praat verspreiden er druppels. Het mond-neusmasker vangt deze druppels op en voorkomt de verspreiding.

 

Bij TipTop producten ben je op het juiste adres voor een breed aanbod aan producten om virusbescherming te verzekeren. Wij werken enkel met de hoogste kwaliteit om altijd te kunnen voldoen aan de wensen van onze klant.

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Manage cookies