Handgel

Het regelmatig reinigen van je handen is belangrijk voor je gezondheid. Bacteriën worden snel via je handen verspreid. Daarnaast kun je niet overal gemakkelijk je handen wassen. Op deze momenten komen handgels goed van pas. Je kunt het makkelijk gebruiken

Koop nu 2 cans handgel voor een mega scherpe prijs. TS Handgel Des is een gebruiksvriendelijk handdesinfectie in gelvorm. Desinfecteert snel.

Lees meer

ACTIE! | 2 CANS HANDGEL, 5L
€32,95 Excl. btw
€39,87 Incl. btw

Hygiënische Handgel 500 ML - Alcohol Handgel Reinigend (grote aantallen prijs op aanvraag) Bescherm de gezondheid en houd je handen schoon! Deze handgel is op alcoholbasis met een percentage van maar liefst 70%. Reinigende werking, zeer effectief tegen

Lees meer

TS Handgel Des is een gebruiksvriendelijk handdesinfectie in gelvorm.

Lees meer

Handgel Desinfectie
€49,95 €21,95 Excl. btw
€26,56 Incl. btw
Stukprijs : €39,95 /
12 Stuks Handreinigings gel 500ml
€158,40 Excl. btw
€191,66 Incl. btw
Stukprijs : €12,00 /

Handgel

Handgel, ook wel desinfectie alcohol, voorkomt dat  bacteriën en virussen zich gemakkelijk kunnen verspreiden. Op plekken waar veel aanrakingen zijn is het ontzettend belangrijk om een hoge mate aan hygiëne te kunnen bieden, Desinfectie handalcohol mag dan absoluut niet ontbreken.

 

Bij TipTop producten ben je wat betreft virusbescherming op de juiste plaats. Wij hebben een breed assortiment aan producten om de hygiëne in je ruimtes te waarborgen.

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Manage cookies