Alcohol Dispensers

Onze No-touch Spray tafelmodel dispenser. Direct uit voorraad leverbaar! De zuil is 100% contactloos en is daardoor zeer hygiënisch in gebruik. U kunt dit model gemakkelijk meenemen naar andere ruimtes. Perfect voor plaatsing waar wandmontage van dispen

Lees meer

No-Touch spray desktop dispenser
€149,00 €65,00 Excl. btw
€78,65 Incl. btw

Een krachtig middel om er samen voor de te zorgen dat de hygiëne maatregelen makkelijker worden nageleefd, en zo je klanten en medewerkers beter beschermt tegen besmetting en verspreiding van het virus. De zuil is 100% contactloos en is daardoor zeer hygi

Lees meer

Desktop No-Touch dispenser.
€149,99 €86,90 Excl. btw
€105,15 Incl. btw

Een contactloos bedienbare wandmontage alcoholspraydispenser voor bij de entree, koffie corners, lobby’s, enz. Geschikt voor handalcohol.

Lees meer

No Touch spray alcohol dispenser
€79,00 €43,00 Excl. btw
€52,03 Incl. btw

Alcohol dispensers

Op zoek naar een praktische alcoholdispenser voor in je sanitaire ruimtes of keukens? Bij TipTop producten ben je op het juiste adres voor kwalitatieve alcoholdispensers die de hygiëne in je omgeving verbeteren. Het aantal alcohol dispensers is dankzij het coronavirus enorm gestegen. En dat is een goede ontwikkeling.

 

Onze gebruiksvriendelijke alcoholdispensers geven door een eenvoudig drukknopsysteem gedoseerd handalcohol. Door de semi- transparantie van de dispenser is de vullingsgraad van de flacon eenvoudig zichtbaar. Zo weet je precies wanneer de dispenser moet worden aangevuld met een nieuwe flacon aan handalcohol.

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Manage cookies