Mondkapjes

ACTIE!! 50 stuks ! Zwarte wegwerp mondkapjes. Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van grote aantallen dan zit u goed, want wij leveren deze even snel als kleine aantallen!

Lees meer

ACTIE!! | Zwarte mondkapjes 50 stuks per doos
€9,95 €6,10 Excl. btw
€6,10 Incl. btw

ACTIE!! 50 stuks ! Blauwe wegwerp mondkapjes. Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van grote aantallen dan zit u goed, want wij leveren deze even snel als kleine aantallen! Nu voor een zeer voordelige prijs bij een minimale afname van 10 partijen

Lees meer

ACTIE!! | Mondkapjes 50 stuks per doos
€9,95 €5,50 Excl. btw
€6,66 Incl. btw

Chirurgische mondmaskers van het type IIR, verpakt in een doos van 50 stuks. Ruim op voorraad, dus snel geleverd.

Lees meer

Medische mondkapjes 50 stuks
€9,95 €5,99 Excl. btw
€7,25 Incl. btw

Vanaf 1 december 2020 is het dragen van een mondkapje verplicht in alle openbare en overdekte ruimten. In het onderwijs, het openbaar vervoer en bij contactberoepen. TipTop Producten biedt twee verschillende soorten mondkapjes aan, namelijk: wegwerp mondkapjes en medische mondkapjes.

De blauwe en zwarte wegwerp mondmaskers bieden mond- en neusbescherming. Het mondkapje bevat drie lagen en is aan te passen aan de vorm van je neus. Door een beugel rondom de neus, pas je eenvoudig het mondkapje aan. Ze zijn verkrijgbaar in grote aantallen.

Het medische mondkapje wordt in de gezondheidszorg gebruikt om medewerkers te beschermen tegen besmettingen. Ze zijn licht van gewicht, comfortabel en vochtbestendig. En het allerbelangrijkste: ze beschermen je tegen bacteriën en virussen.

Wil je grote aantallen mondkapjes of medische mondmaskers bestellen? Geen probleem, wij kunnen ze snel leveren.

Heb je vragen over één van de producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

 

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Manage cookies