Alcohol Dispensers

Onze No-touch Spray tafelmodel dispenser. Direct uit voorraad leverbaar! De zuil is 100% contactloos en is daardoor zeer hygiënisch in gebruik. U kunt dit model gemakkelijk meenemen naar andere ruimtes. Perfect voor plaatsing waar wandmontage van dispen

Lees meer

No-Touch spray desktop dispenser
€149,00 €65,00 Excl. btw
€78,65 Incl. btw

Een krachtig middel om er samen voor de te zorgen dat de hygiëne maatregelen makkelijker worden nageleefd, en zo je klanten en medewerkers beter beschermt tegen besmetting en verspreiding van het virus. De zuil is 100% contactloos en is daardoor zeer hygi

Lees meer

Desktop No-Touch dispenser.
€149,99 €86,90 Excl. btw
€105,15 Incl. btw

Nieuw in ons assortiment: Desktop elleboogdispenser voor handalcohol. Makkelijk verplaatsbaar en praktisch in gebruik.

Lees meer

Desktop Elleboog dispenser
€114,95 €65,00 Excl. btw
€78,65 Incl. btw

Een contactloos bedienbare wandmontage alcoholspraydispenser voor bij de entree, koffie corners, lobby’s, enz. Geschikt voor handalcohol.

Lees meer

No Touch spray alcohol dispenser
€79,00 €43,00 Excl. btw
€52,03 Incl. btw

Een aluminium dispenser met een inhoud van 1000ml. De dispenser heeft een lange beugel om de dosering te verkrijgen en is te vullen met alcohol.

Lees meer

Alcohol elleboogdispenser
€69,00 €27,50 Excl. btw
€33,28 Incl. btw

Het grootste gedeelte van de bacteriën wordt overgedragen via handcontact. Voorkom besmettingen in jouw organisatie en maak gebruik van de alcohol dispensers van TipTop Producten. Met de No Touch alcohol spray dispenser zorg je ervoor dat je klanten volledig contactloos hun handen kunnen ontsmetten, bij het binnenkomen van jouw zaak. Daarnaast is de dispenser eenvoudig te monteren en universeel navulbaar.

Ga je toch liever voor een alcohol elleboogdispenser? Ook die is verkrijgbaar bij TipTop Producten. Door de speciale lange bedieningsbeugel is deze dispenser eenvoudig bedienbaar met de elleboog. Hierdoor voorkom je handcontact, wat de hygiëne van de omgeving waarborgt.

Heb je vragen over één van onze producten? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op.

 

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Manage cookies