Over ons

TipTop Producten

De basis voor de start van TipTop Producten is ondernemerschap en lef. Dit vertaalt zich in het zien van marktkansen en hier direct op durven inspringen. De snelheid om een idee op de markt te brengen is allesbepalend. TipTop Producten is de speedboot tussen de olietankers. Dit vergt creativiteit, flexibiliteit en teamwork. TipTop Producten is in 2020 onverwachts ontstaan door de sterk toenemende vraag in hygiëne producten, desinfectie producten en desinfectie zuilen, toen de hygiëne belangrijker werd dan ooit tevoren. Inmiddels zijn we in korte tijd uitgegroeid tot marktleider in Nederland in desinfectie producten en hebben zelfs een eigen productlijn. Service, creativiteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. We richten ons nu op het uitbreiden van ons assortiment, met producten die nieuw zijn op de Nederlandse markt. Hierbij hebben we de focus op duurzame en ecologische producten. Dus denk hierbij aan milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en materialen en zo min mogelijk plastic. Binnen onze webshop vind je meer informatie over onze producten. Hier staan onze producten uitgebreid beschreven. Een aantal productomschrijvingen zullen we nog gaan aanvullen met een video. Verder kun je binnen onze webshop verschillende interessante blogs vinden en kan je jezelf inschrijven voor onze nieuwsbrief. Uiteraard zijn wij voor vragen, opmerkingen of het maken van een afspraak ook telefonisch en per mail bereikbaar.

Geschiedenis TipTop Producten

Kom in contact

Wanneer je vragen hebt over onze producten, of misschien een offerte wilt aanvragen, dan kan je ons op verschillende manieren bereiken. Uiteraard mag je ons bellen of mailen, maar je kan ook direct een offerte aanvragen via onze site. Wij zullen dan zo snel mogelijk de offerte naar je mailen. Ook kan je een afspraak maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt en dan komt in overleg, één van onze medewerkers gewoon naar je toe!

 

Tel.: 0543-516182

Mail ons

Cultuur

Bij Tiptop geloven we erin dat iedereen ertoe doet en een kans verdient om zich te ontplooien. Daarom investeren we in mensen, in onze klanten, in onze medewerkers en in onze partners. We behandelen elkaar met respect en op de manier zoals we zelf behandeld willen worden. Niemand is gelijk maar we zijn wel allemaal gelijkwaardig. Dit vinden we belangrijk. We gunnen iedereen groei en geluk. Door te focussen op die dingen waar we goed in zijn en waar we plezier in hebben, kunnen we groeien. Juist daar willen we mensen bij helpen.

 

Geschiedenis

Hoe begon het avontuur TipTop eigenlijk? In het jaar 1997 richtten Osman en Denise Abbadi TipTop Schoonmaakdiensten op. Met een tweedehands bus, een ladder en een handvol schoonmaakmiddelen richtten zij zich met veel bevlogenheid op glasbewassing gericht op de particuliere markt. Wat begon in de begin jaren als eenmanszaak, groeide in de jaren daarop al snel uit tot een regionaal en zelfs landelijk speler. TipTop is inmiddels uitgegroeid tot de TipTop groep met 3 verschillende B.V. ‘s. Deze inmiddels levendige ondernemingen tellen samen ruim 200 enthousiaste en professionele medewerkers. TipTop is tevens landelijk een begrip geworden op het gebied van zonnepanelen reinigen.

 

Volledig ontzorgend

Aangezien wij een groot schoonmaakbedrijf hebben, een uitzendbureau én groothandel zijn in schoonmaak- en hygiëne producten, kunnen wij alle zorgen hierin uit handen nemen. Wanneer je producten van ons besteld, zorgen wij dat je ze zo snel mogelijk ontvangt. Moeten er dispensers gemonteerd worden? Wij regelen dat dit netjes gebeurd en dat ze gevuld worden. Moeten de ramen of misschien wel zonnepanelen gewassen worden, wij staan voor je klaar. Wil je het voorraadbeheer uit hand geven? Onze medewerkers kunnen dit voor je bijhouden wanneer er schoongemaakt wordt en aanvullen wanneer nodig. TipTop heeft een totaalaanbod, we kunnen snel en flexibel leveren, geven advies op maat en hebben een aanbod van totaal concepten waarmee bijvoorbeeld een facilitair manager een deel van zijn primaire taak kan outsourcen. Maak het jezelf gemakkelijk en laat je door ons ontzorgen. Neem contact op en wij maken een voorstel op maat.

 

Vriendelijke medewerkers

Of je nou belt met ons kantoor, een collega bij je langs komt, óf zorgt dat je kantoor weer helemaal schoon en fris is, wij hebben plezier in het werk, dus dat stralen onze collega’s ook uit. Wij staan voor service, betrouwbaarheid en kwaliteit en dat uiteraard met een glimlach. Bij TipTop geloven we erin dat iedereen er toe doet en een kans verdient om zich te ontplooien. Daarom investeren we in mensen, in onze klanten, in onze medewerkers en in onze partners. We behandelen elkaar met respect en op de manier zoals we zelf behandeld willen worden. Niemand is gelijk maar we zijn wel allemaal gelijkwaardig. Dit vinden we belangrijk. We gunnen iedereen groei en geluk. Door te focussen op die dingen waar we goed in zijn en waar we plezier in hebben, kunnen we groeien. Vanuit het vertrouwen in elkaars talenten kunnen we samen het verschil maken. Alleen zo kunnen we mensen in hun kracht zetten en ze het juiste zetje geven.

 

[powr-form-builder id="dd5bacbd_1621598457"]

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Manage cookies