Zelf ledigende robot stofzuiger

€638,00 €450,00 Excl. btw
€544,50 Incl. btw
Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 1079
Informatie

NIEUW EN REVOLUTIONAIR OP DE NEDERLANDSE MARKT!

Een zelf ledigende TipTop robotstofzuiger die perfect te gebruiken is op kantoor, in uw woning of elke andere ruimte. Deze robot stofzuiger biedt u 190 minuten non-stop schoonmaakservice (max. 250 m²), dus op deze manier bespaart u flink op de schoonmaakkosten.
Dit is een robot stofzuiger die verschillende vloeren herkent, heeft een sterke zuigkracht en er zijn zelfs no-go zones in te stellen. De robot stofzuiger navigeert zelf zijn route door de ruimte zodat hij geen plekje mist. Ideaal voor iedere ruimte. 

Door de dubbele filter zorgt de stofzuiger voor een uitstoot van schone lucht.

Wanneer de robot klaar is met schoonmaken, keert hij terug naar de oplaadbasis om te herladen en wordt de stofbak automatisch schoongemaakt met behulp van de krachtige stofopvangfunctie. U hoeft alleen nog maar de stofzak te vervangen wanneer deze vol is. 

U kunt uw automatische stofzuigrobot eenvoudig bedienen door er tegen te praten. Hij werkt met de stembedieningsapparaten van Alexa & Google Assistant. Ook kunt u uw kantoor of woning stofzuigen door simpelweg de TipTop Robot app te gebruiken, met een afstandsbediening of gewoon door op de knop van de robot te drukken.

Deze robotstofzuiger beschikt over Lidar mapping technologie, het kan uw kantoor nauwkeurig in kaart brengen, vaste objecten detecteren, dynamische obstakels analyseren, en snel voorspellingen doen en deze vermijden. 25 geavanceerde sensoren en lidar zorgen ervoor dat robotstofzuiger onder en rondom meubels en langs randen kan navigeren. 

Deze robotstofzuiger reinigt perfect stof, haren en andere soorten vuil van harde vloeren en tapijt, langs muren en in hoeken met het ontwerp van de dubbelzijdige borstels, de belangrijkste rolborstel en een sterke zuigkracht. De hogere zuigkracht zorgt voor een grotere reinigingskracht.

Ook beschikbaar met een lease contract! Neem contact met ons op voor meer informatie en de lease voorwaarden.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij maken op deze website gebruik van cookies. Manage cookies