Vloeronderhoud middelen

Laagschuimend dagelijks alkalisch vloerreiniger voor waterbestendige vloeren. TASKI Jontec Forward free voldoet aan alle criteria van het Nordic Swan Ecolabel.

Lees meer

Taski Jontec Forward 5L
€71,00 Excl. btw
€85,91 Incl. btw

Taski Jontec Luna een zijdeglans vloeremulsie. Deze zijdeglans vloeremulsie is geschikt voor bijna alle typen vlakke harde waterbestendige vloeren. De formulering geeft een perfecte hechting op bijna alle vloersoorten. Geschikt voor toepassing op de t

Lees meer

Diversey Jontec Luna
€84,99 Excl. btw
€102,84 Incl. btw

Strengenmop met band en geluste strengen van 450 gram duurzame katoen. De schouder is voorzien van een schuurvlies, waardoor deze kan worden gebruikt als schrobpad om vastzittend vuil los te maken. Op een steel te bevestigen middels een strengenmopklem.

Lees meer

Strengenmop
€3,60 Excl. btw
€4,36 Incl. btw

Omschrijving 250 gram Spaanse mop / spaghetti mop voor kleine vloeroppervlakken van microvezel. Toepassing: mopsystemen met wringkorf Uitwasbaar in de wasmachine. Een hygiënischer en duurzamer alternatief voor de traditionele minimop van katoen.

Lees meer

Minimop microvezel
€3,60 Excl. btw
€4,36 Incl. btw

Vloeronderhoud

Een schone en nette vloer heeft tal van voordelen. Of het nu gaat om een bedrijfsvloer, of vloer in huis, je wilt er altijd voor zorgen dat je ruimtes in schone staat zijn. Naast dat het goed is voor onze gezondheid, wekt het een goede eerste indruk naar klanten en visite.

 

Bij TipTop Producten hebben wij een breed aanbod aan schoonmaak- en hygiënematerialen, om je omgeving schoon en netjes te houden. Ook voor de complete reiniging van je vloeren ben je bij ons op het juiste adres.

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Manage cookies