Tapijtreiniger, sprayen en weglopen!

RMC Proxi Spray & Walk Away is een vlekverwijderaar op basis van waterstofperoxide die zowel nieuwe als oude vlekken verwijdert. Zoals de naam al zegt, sprayen en weglopen. Vlekken maken geen schijn van kans tegen deze professionele vlekkenverwijderaar.

Geconcentreed tapijtschuim / droogschuim Biotechnologisch product Voor een herstellende reiniging van textielvloeren Reinigt en ontvet in de diepte dankzij inkapseling Verwijdert zelfs de meest hardnekkige vlekken Vernietigt hinderlijke geuren dank

Lees meer

Pollet Polbio Tapijtreiniger
€25,95 Excl. btw
€31,40 Incl. btw

RMC Proxi Spray & Walk Away Stain Remover & Deodorizer - Spot remover is ontworpen om het tapijt gemakkelijk te onderhouden. Gewoon sprayen en weglopen. De formule op basis van waterstofperoxide zorgt voor het verwijderen van vlekken en het ontgeuren van

Lees meer

RMC Proxi Spray & Walk Away
€38,45 Excl. btw
€46,52 Incl. btw

Tapijtreinigers

Een schoon tapijt is essentieel voor een goede eerste indruk naar klanten. Daarnaast is een frisse werkomgeving bevorderlijk voor de arbeidsproductiviteit van je werknemers. Genoeg redenen om je tapijt zo nu en dan te reinigen met hoogwaardige schoonmaakmiddelen.

 

TipTop producten heeft een breed aanbod aan kwalitatieve tapijtreinigers, die je tapijt binnen no time op een efficiënte wijze kunnen reinigen. De producten bevatten geen chemische toevoegingen en zijn niet schadelijk voor onze gezondheid.

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Manage cookies