Professionele Reinigingsmiddelen

Verschillende type professionele reinigers voor elke ruimte, voor een stralend schoon en fris interieur.

Fris geurende, hoog geconcentreerde, dagelijkse sanitairreiniger. Geschikt voor het schoonmaken van de gehele sanitaire ruimte zoals: toilet, wasbak, bad, douche etc.

Lees meer

Zorg voor een stralend schoon interieur met onze professionele interieurreiniger!

Lees meer

Hoog geconcentreerde dagelijkse toiletreiniger voor het reinigen van het toilet.

Lees meer

Hervulbare spray flacon

Lees meer

Ontkalker en roestverwijderaar. Voor het reinigen van beton, steen, bekisting, tuin tegels, terassen etc. Jumbox voor de ontkalking van boilers, hogedruk reinigers, stoomketels, etc. Jumbox is te verdunnen tot max. 1:10 met water. Ontkalking.

Lees meer

Stankverwijderaar. Smell O Way is een ontgeurder voor het neutraliseren van stank. Smell O Way is een onmisbaar product als u niet van rookstank houdt (denk aan de auto) en is tevens een bijzonder aangenaam middel voor het terugdringen van urinestank i

Lees meer

De Diversey Suma Tab D4 Chloortabletten zijn te gebruiken voor desinfectie van alle oppervlakken, inclusief voedselcontactplaatsen.

Lees meer

Professionele reinigingsmiddelen

Hygiëne en een schone woon- of werkomgeving zijn ontzettend belangrijk voor onze gezondheid. Schoonmaken moet om die reden dus wekelijks op het programma staan. Gebruik hierbij professionele reinigingsmiddelen. Deze maken het schoonmaken een stuk eenvoudiger en effectiever.

 

Je wilt er alles aan doen om bacteriën, virussen en dergelijken buiten de deur te houden. Dit lukt helaas niet altijd, maar je kunt wel de nodige maatregelen nemen om te zorgen dat je veel wel kunt voorkomen. Met professionele reinigingsmiddelen van TipTop Producten zorg je voor een schone en nette omgeving.

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Manage cookies