Blauwe opklapbare faceshield

€3,99 Excl. btw
€4,83 Incl. btw
Niet op voorraad The quantity of 'Blauwe opklapbare faceshield' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Min order 10 stuks
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

Faceshield Opklapbaar - Gezichtsmasker - Gezichtsbeschermer - Gelaatsscherm

Deze face shields bieden u mond –en neusbescherming en zijn herbruikbaar. De gezichtsmaskers beschermen tegen bacteriën en virussen die in de lucht rondzweven.

 

Face Shield - Gezichtsbeschermer 

Deze gezichtsbeschermers bieden u beschermen voor uw volledig gezicht, dus inclusief neus, mond en ogen. Het dragen van deze gezichtsbeschermer kan op ieder moment van de dag, hierbij kunt u denken aan: een bezoek aan de supermarkt, werken (op kantoor), tijdens een wandeling met de hond en dergelijke. De face shields zijn van een (hoge) kwaliteit, licht van gewicht en daarnaast ook vochtbestendig. Deze transparante gezichtsmaskers beschermen de drager namelijk tegen spatten, druppels en verneveling van vloeistoffen die potentieel besmet kunnen zijn met het coronavirus.

Dit gelaatsscherm beschermt tegen bacteriën en virussen die in de lucht rondzweven. Voor het naleven van deze eisen zijn laboratorium –praktijktests uitgevoerd. Het gezichtsmasker houdt 98% van de bacteriën en virussen tegen. Let op: deze maskers zijn herbruikbaar, ideaal dus! De kap kan volledig gedesinfecteerd worden en weer opnieuw gedragen worden. Daarnaast is de kap ook opklapbaar dus kunt u het gemakkelijk even omhoog doen tijdens het nuttigen van wat te eten of drinken. Denk er wel enkel aan om alleen uw eigen masker te hergebruiken i.p.v dat van een ander om de kans op besmetting zo laag mogelijk te houden. Gezichtsbeschermers kunnen ingezet worden als persoonlijk beschermingsmiddel ter vervanging van een beschermbril. De gezichtsbeschermers zijn gemaakt van helder materiaal en zijn prettig en licht in gebruik. Dit is ook een ideaal beschermings-hulpmiddel voor diverse sectoren, waarbij 1,5 meter afstand houden niet altijd mogelijk is zoals: schoonheidsspecialisten, kappers, nagelsalons, restaurants, tandartsen, fysiotherapeuten en dergelijke.

Om de beste bescherming te waarborgen voor uzelf en anderen, raden wij u aan gebruik te maken van diverse desinfectie middelen. Zo is het gebruik van handschoenen en/of handgel hierbij wenselijk. Ook kunt u denken aan desinfecterende allesreiniger die meehelpt om het huishouden en uw werkplek bacterie/virus vrij te houden. Deze face shields kunnen geopend niet retour, vanwege hygiënische redenen. Daarnaast is het handig om er een mondkapje onder te dragen voor de allerbeste bescherming tegen Covid19 en andere virussen en bacteriën. Bij de opklapbare face shield wordt een reinigingsdoekje geleverd om vanaf het eerste gebruik de beste hygiëne te waarborgen. 

Kenmerken:

  • Gezichtsbeschermer met elastische bevestiging op het achterhoofd
  • Licht van gewicht, comfortabel en vochtbestendig
  • Anti-condens scherm
  • Filtert 98% van de bacteriën
  • Kan een mondkap onder gedragen worden
  • Eigen bril kan onder de face shield gedragen worden
  • Beschermt tegen bacteriën en virussen
  • Staffelkorting mogelijk

De gezichtsmaskers worden per stuks verpakt. Doordat wij als tussenpersoon fungeren voor de producent, kunnen wij de face shields tegen een scherp tarief aanbieden aan zorginstellingen en overige bedrijven. Neem voor grotere aantallen contact op met onze klantenservice!

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij maken op deze website gebruik van cookies. Manage cookies