Mondkapjes

ACTIE!! 50 stuks ! Zwarte wegwerp mondkapjes. Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van grote aantallen dan zit u goed, want wij leveren deze even snel als kleine aantallen!

Lees meer

ACTIE!! | Zwarte mondkapjes 50 stuks per doos
€9,95 €6,10 Excl. btw
€6,10 Incl. btw

ACTIE!! 50 stuks ! Blauwe wegwerp mondkapjes. Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van grote aantallen dan zit u goed, want wij leveren deze even snel als kleine aantallen! Nu voor een zeer voordelige prijs bij een minimale afname van 10 partijen

Lees meer

ACTIE!! | Mondkapjes 50 stuks per doos
€9,95 €5,50 Excl. btw
€6,66 Incl. btw

Mondkapjes aanbieding

De mondkapjes hebben, tegen onze wil tijdens, de coronaperiode een enorme opmars gemaakt. Een mondkapje is een essentieel product bij het verminderen van virusverspreiding. Niet voor niets is het mondkapje al langer ondenkbaar in de medische zorgverlening. Mondkapjes dienen zowel de neus als mond af te sluiten, om te voorkomen dat bacteriën en virussen verspreid worden.

 

Het verspreiden van druppels door niezen, praten of hoesten wordt voorkomen door het mondkapje. Hierdoor vermindert te kans dat je iemand ander besmet. En dat is een fijne wetenschap. Bij TipTop producten vind je enkel mondkapjes van de hoogste kwaliteit, ook in de aanbieding.

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Manage cookies