Dispensers

Een krachtig middel om er samen voor de te zorgen dat de hygiëne maatregelen makkelijker worden nageleefd, en zo je klanten en medewerkers beter beschermt tegen besmetting en verspreiding van het virus. Productspecificaties: Kleur Zuil Wit S

Lees meer

No-Touch spray Desinfectie zuil.
€349,00 €186,00 Excl. btw
€225,06 Incl. btw

Onze No-touch Spray tafelmodel dispenser. Direct uit voorraad leverbaar! De zuil is 100% contactloos en is daardoor zeer hygiënisch in gebruik. U kunt dit model gemakkelijk meenemen naar andere ruimtes. Perfect voor plaatsing waar wandmontage van dispen

Lees meer

No-Touch spray desktop dispenser
€149,00 €65,00 Excl. btw
€78,65 Incl. btw

Een contactloos bedienbare wandmontage alcoholspraydispenser voor bij de entree, koffie corners, lobby’s, enz. Geschikt voor handalcohol.

Lees meer

No Touch spray alcohol dispenser
€79,00 €43,00 Excl. btw
€52,03 Incl. btw

Dispensers aanbieding

Hygiëne is altijd ontzettend belangrijk. Naast dat het voor onze gezondheid extreem belangrijk is, geeft een verzorgde ruimte een positieve indruk op je medewerkers en klanten. En dat is ontzettend belangrijk. 

 

Er zijn verschillende hulpmiddelen en producten om ervoor te zorgen dat de hygiëne kan worden gewaarborgd. Hierbij valt te denken aan handige dispensers. Je hebt ze in verschillende soorten en maten, denk aan zeepdispensers, handdoekdispensers of handalcoholdispensers.  

 

Een dispenser zul je vaak tegenkomen binnen openbare gebouwen. Deze dispensers zijn gemakkelijk opnieuw te vullen en zorgen voor een extra beetje hygiëne in je ruimtes. Het is ook beter voor het milieu dat alles opnieuw gevuld kan worden, wat stukken beter is dan wegwerp producten!

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Manage cookies