Hygiënische Handgel 500 ML - Alcohol Handgel Reinigend

€4,45 Excl. btw
€5,38 Incl. btw
Op voorraad
1 - 2 Werkdagen
Min order 6 stuks
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 1003
Informatie

Hygiënische Handgel 500 ML Met Pomp
Bescherm de gezondheid en houd je handen schoon! Deze handgel is op alcoholbasis met een percentage van maar liefst 70%. Reinigende werking, zeer effectief voor schone handen. Fles van 500 ml met pompje met een frisse citroen geur.
Gebruiksaanwijzing Handreinigingsgel 70% alcohol 500ml met pomp

Breng circa 3 - 5 ml handreiniger aan op de handen
Verdeel het over de handen, tot en met de polsen
Denk aan de ruimte tussen de vingers, de duimen en de rug van uw hand
Neem 15 a 20 seconden de tijd om het volledig in te laten drogen
Deze gecertificeerde hygiënische handgel kan veilig gebruikt worden op de huid en diverse oppervlaktes, bijvoorbeeld na hoesten/niezen, contact met rauwe etenswaren of toiletgebruik. De cosmetica wetgeving heeft goedkeuring gegeven voor dit product. Dit houdt in dat het uitvoerig getest is op diverse onderdelen, zoals: veiligheid, werkzaamheid van het product en de samenstelling. Deze handgel is op alle onderdelen geslaagd en geregistreerd als waardig en werkzaam product. Wanneer je dit product besteld krijg je dus een, door de Europese wetgeving, goedgekeurde handgel toegestuurd. Bewaar in een koele omgeving en bescherm tegen hitte en direct zonlicht. Er zitten 12 stuks in een doos.
70% Alcohol Gel voor iedereen

Zuiverende hygiënische handgel met een aangename citroen geur, 70% alcoholbasis voor effectief schone handen. Handige verpakking met pompje, gemakkelijk te doseren. Reinigend, te gebruiken zonder water. Door nauwe samenwerkingsverbanden met de horeca en de producent, kunnen wij dit aan consumenten aanbieden voor scherpe prijzen! Doordat wij als tussenpersoon fungeren voor de producent, kunnen wij dit ook tegen een scherp tarief aanbieden aan de kleinere zorginstellingen en overige bedrijven. Neem voor grotere aantallen contact op met onze klantenservice!
Neem voor grote afname / groothandelverkoop contact op met onze klantenservice! Voor de goedkoopste groothandel handgel van Nederland:

Dit mag via ons telefoonnummer: +31 516182

Wegens hygiënische redenen kunnen geopende gels en dozen niet geretourneerd worden. Wij hebben zeer scherpe prijzen voor verschillende reinigende middelen en handgels, en kunnen altijd uit voorraad leveren, vanuit ons distributiecentrum in Winterswijk.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij maken op deze website gebruik van cookies. Manage cookies